2009 YILI SGK SÖZLEŞMESİ HK.

2009 YILI SGK SÖZLEŞMESİ HK.

 

2009 SGK Sözleşmesi Odamıza gelmiş olup, 24 Şubat 2009 tarihine kadar sözleşme işleminin yapılması gerekmektedir. Sözleşme bedeli kademeli olarak belirlendiği için 2008 Yılı Hasılatına göre sözleşme bedeli alınacaktır. Sözleşme eczacıya verilirken 2009 Oda Aidatı eczacılardan tahsil edilecektir.

 

%  0 İskonto -   1. Kademe Sözleşmesi :150.00.-
%  1 İskonto –   2. Kademe Sözleşmesi: 250.00.-
% 1,5 İskonto – 3. Kademe Sözleşmesi: 350.00.-
% 2,5 İskonto – 4. Kademe Sözleşmesi: 500.00.-

 

SGK SÖZLEŞMELERİ ODAMIZ KANALIYLA KURUMA TESLİM EDİLECEĞİNDEN, SÖZLEŞME ECZACIYA VERİLECEKTİR. SÖZLEŞME İÇİN GEREKLİ OLAN AŞAĞIDA BELİRTİLEN BİLGİLERİN EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE ODAYA GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZLEŞME İŞLEMİ ODAMIZDAN SAAT:16:00 KADAR YAPILACAKTIR.  

SGK SÖZLEŞMESİ YENİLEME HALİNDE İSTENİLEN BELGELER
1- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni
2-Ruhsat fotokopisi (Değişiklik olması halinde)
3-Eczacı Odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi. (Oda tarafından verilecek)
4-Kuruma hitaben dilekçe  (Dilekçe örneğini Odamızdan temin edebilirsiniz)
5- T.C. Kimlik No ………………..
6- Diploma No …………………….
7- 1841…. başlayan sicil no.
8- Eczane Kaşesi

 

GEBZE ECZACILARININ DİKKATİNE!

 

Gebze Temsilciliğimizden sözleşme alacak eczacılarımıza yer sıkıntısı nedeniyle telefon ile randevu verilecektir. Eczacılarımızın verilen tarih ve saatte Temsilciliğimizde bulunmaları önemle rica olunur. SÖZLEŞME İŞLEMİ GEBZE TEMSİLCİLİK BÜROMUZDAN  SAAT:15:00 KADAR YAPILACAKTIR. 

16 Şubat 2009 - Okunma Sayısı : 802