2022 YILI ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİF EVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞME YENİLEMESİ HK.

2022 Yılı Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Sözleşmesi Odamıza gelmiş olup, 20 Haziran Pazartesi günü Saat 09:30’da Oda Merkez binamızda dağıtımına başlanıp 27 Haziran 2022 Pazartesi günü Saat:17:30’a kadar tamamlanacaktır.

SÖZLEŞMELER ODAMIZ KANALIYLA KURUMA TESLİM EDİLECEĞİNDEN, SÖZLEŞME FORMU ODAMIZDA ECZACI TARAFINDAN DOLDURULARAK TESLİM ALINACAKTIR.

Gebze Cezaevine eczacılarımız sözleşmelerini kendileri teslim edecektir.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Bölgesindeki eczacılarımız sözleşmelerini 20 Haziran 2022 Pazartesi günü Saat 09:30’dan sonra Gebze Temsilcilik Büromuzdan temin edebilirler.

SÖZLEŞME İÇİN GEREKLİ OLAN AŞAĞIDA BELİRTİLEN BİLGİLERİN EKSİKSİZ BİR  ŞEKİLDE ODAYA GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

1- Sözleşme Bedeli 50,00-TL’ dir.

2- Sözleşme talebi için Odamıza hitaben dilekçe. (Eczacı Odası tarafından matbu form olarak verilecektir.)

3- Eczane Kaşesi

4- 2020 Yılı Hasılat Bilgi Formu

5- Önemli’ Ruhsat ve Sertifika fotokopisi (Ruhsat değişikliği yapan yeni Sertifikalı Ruhsat alan ve nakil adres değişikliği olan )

KURUM TARAFINDAN İSTENEN BELGELER

Eczacı tarafından ilk kez sözleşme imzalanması halinde eczacıya ait;

- Kimlik Fotokopisi (TC kimlik no ile birlikte)

- Ruhsat ve sertifika Fotokopisi

- İmza sirkülerinin noter onaylı örneği

- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme formu

- Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hâsılatını gösteren onaylı form.(Yeni açılan eczaneler hariçtir.)

- Eczacı Odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

- Eczacı tarafından Kuruma hitaben yazılmış sözleşme yapmak istediğine dair dilekçe

Sözleşmenin yenilenmesi halinde;

- Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan 2020 yılı hâsılatını gösteren onaylı form

- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme formu

- Eczacı Odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

ÖNEMLİ NOT: SÖZLEŞME 30/05/2022 TARİH İTİBARİ İLE GEÇERLİ OLUP, SÖZLEŞME YENİLEMEK İSTEMEYEN ANCAK REÇETE KARŞILAYAN ECZACIMIZ MUTLAKA SÖZLEŞME YAPMASI GEREKMEKTEDİR.

MEVCUT KOTALAR

ESKİ KOTA MAX.KOTA