Bağ-Kur 2006 Yılı Ek Sözleşmesi hk.

Bağ-Kur Genel Müdürlüğü’ nün Kocaeli Bağ-Kur İl Müdürlüğü’ ne göndermiş olduğu 26/05/2006 tarih, 2275 sayılı yazısı.

 

Ek Sözleşmenin Bağ-Kur Kurumu ile 2006 Yılında sözleşmesi bulunan eczaneler tarafından 13/06/2006 tarihine kadar imzalanması gerekiyor

Bu tarihe kadar sözleşmesini yenilemeyen eczaneler sözleşmelerini yeniledikleri tarihe kadar sözleşmesiz olarak kabul edilecektir.

Ek Sözleşmeler imzalanırken indirim oranlarının doğru girilip-girilmediğinin Kocaeli Bağ-Kur İl Müdürlüğü’ nce kontrol edilmesi gerekmektedir.

Eczane Bilgi Formlarının “ASLI GİBİDİR” onaylı olması gerekmektedir.

 

NOT: Odamızdan Bağ-Kur Ek Sözleşmesini alan eczaneler Bağ-Kur Kurumu’ na sözleşme ile  birlikte Eczane Bilgi Formunun “ASLI GİBİDİR” onaylı şekilde 13 Haziran 2006 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

31 Mayıs 2006 - Okunma Sayısı : 782