BİRLİKTE DEĞİŞİM GRUBUNUN KONYA BÖLGELERARASI TOPLANTISI İÇİN HAZIRLADIĞI DOSYA

Değerli meslektaşlarımız,

Konya Bölgelerarası Toplantısına giderken sizlere sunacağımız bu çalışmada birçok sorunumuz arasından üç tanesini buraya taşıdık. Bu üç konunun derinliğini, analizini sizlerin gözleri önüne sermeye çalışıyoruz. Konuya ilişkin geçmişten bugüne kadar olan rakamların grafikleri ile konunun irdelenmesi gerekliliğinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Sorunların farkında olarak yaşamak bilinçli ve konuya hakim olmak, ne isteyeceğini, neyi kabul etmeyeceğini açıkça ortaya koymak mücadeleyi doğru mecraya sevk edecektir.

Ayrıca kamu eczacılarımızın sorunları, ilaç dışı ürünler gibi birçok konuda da çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa zamanda bu sorunlarla ilgili görüşlerimizi ve çözüm önerilerimizi sizlerle paylaşacağız.

Saygılarımızla,

#değişimbirlikte

Ek dosya için tıklayınız...

22 Haziran 2022 - Okunma Sayısı : 364