DANIŞTAY, YARGITAY, SAYIŞTAY, GENELKURMAY BAŞKANLIĞI, ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI İLE HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU 2020 YILI SÖZLEŞME FORMLARI HAKKINDA

Türk Eczacıları Birliği ile T.C. Danıştay Başkanlığı, T.C. Yargıtay Başkanlığı, T.C. Sayıştay Başkanlığı, T.C. Genelkurmay Başkanlığı, T.C. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu arasında imzalanan Protokollerin ilgili maddeleri gereğince sözleşme yenileme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için, adı geçen Kurumlara ait 2020 Yılı sözleşme formları Birliğimiz tarafından bastırılmıştır.

Belirtilen Kurumlar ile sözleşme yapmak isteyen ve sözleşme yenileme işlemlerini gerçekleştirecek üyelerimizin talep ettikleri sözleşmeleri Odamıza ve Temsilcilik Büromuza istedikleri kurumları belirten bir dilekçe ile  en geç 23 Kasım Pazartesi gününe kadar  müracaat etmeleri gerekmektedir. Gelen istek doğrultusunda Türk Eczacıları Birliğinden sözleşme talep edilecektir. Sözleşmeler ile ilgili yapılacak işlemler hakkında detaylı bilgi daha sonradan üyelerimize duyurulacaktır.

Anılan Kurumlar için 2020 yılı sözleşme formlarının satış fiyatı 75 TL olarak belirlenmiştir.

17 Kasım 2020 - Okunma Sayısı : 222