GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (GİGM) 2021 YILI SÖZLEŞMESİ HK.

T.C. İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan protokol gereğince Genel Müdürlüğün taşra teşkilatı ile sözleşme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için sözleşme formları Türk Eczacıları Birliği tarafından bastırılmıştır.

Protokol,01.03.2021 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğinden, sözleşme işlemlerinin Şubat ayı içerisinde tamamlanması gerekmektedir.

Kurumla sözleşme yapmak isteyen üyelerimizin talep ettikleri sözleşme için Odamıza ve Temsilcilik Büromuza kurumla sözleşme yapmak istediklerini belirten bir dilekçe ile  en geç  08 Şubat Pazartesi gününe kadar  müracaat etmeleri gerekmektedir. (Odamızın 05348933103 numaralı whatsapp hattına dilekçe görselini gönderebilirsiniz.) Gelen istek doğrultusunda Türk Eczacıları Birliğinden sözleşme talep edilecektir. Sözleşmeler ile ilgili yapılacak işlemler hakkında detaylı bilgi daha sonradan üyelerimize duyurulacaktır. Sözleşme protokolüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

02 Şubat 2021 - Okunma Sayısı : 460