GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (GİGM) 2021 YILI SÖZLEŞMESİ HK.

Daha önceki duyurumuzda belirtiğimiz üzere T.C. İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan protokol gereğince Genel Müdürlüğün taşra teşkilatı ile sözleşme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için sözleşme formları Türk Eczacıları Birliği tarafından bastırılmıştır.

Protokol, 01.03.2021 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğinden, sözleşme işlemlerinin Şubat ayı içerisinde tamamlanması gerekmektedir.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GİGM) 2021 Yılı sözleşme formları Odamıza gelmiş olup, satış fiyatı 50.00TL

2021 GİGM Sözleşmesi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü(Bugün) Saat 09:00 itibari ile Odamızdan ve Öğleden sonra Saat 13:00’dan itibaren Gebze Temsilcilik Büromuzdan işlemlere başlanacaktır.

Odamızda ve Gebze Temsilcilik Büromuzda  19 Şubat 2021 Cuma günü Saat 17:00' ye kadar sözleşme işleminin yapılması gerekmektedir.

GİGM SÖZLEŞMESİ  ODAMIZ KANALIYLA KURUMA TESLİM EDİLECEĞİNDEN, SÖZLEŞME FORMU ODAMIZDA ECZACI TARAFINDAN DOLDURULARAK TESLİM ALINACAKTIR.

GİGM SÖZLEŞMESİ :İLK KEZ SÖZLEŞME İMZALANIRKEN  İSTENİLEN BELGELER

1-Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni

2-Ruhsat ve Sertifika fotokopisi

3-Kimlik Fotokopisi

4-İmza Sirkülerinin Noter Onaylı Örneği

5-Eczacı Odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi. (Oda tarafından verilecek)

6-Kuruma hitaben dilekçe (Dilekçe örneği Odamızdan verilecektir.)

7- T.C. Kimlik No ………………..

8- 1841…. başlayan sicil no.

9- Eczane Kaşesi (Kaşenizin silik basmamasına dikkat edin)

10- Adli Sicil Kaydı (E-devletten alınabilir.)

11-Mükellefin Bağlı Olduğu Vergi Dairesinden Alınan Bir Önceki Yıl Hasılatını Gösteren Onaylı Form (2019 YILI)

12-Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde bunu belirten dilekçe

15 Şubat 2021 - Okunma Sayısı : 423