KARADENİZ-BATUM GEZİSİ
KOCAELİ ECZACI ODASI ve BURSA ECZA KOOP. ORTAKLIĞI İLE DOĞU KARADENİZ-BATUM GEZİSİ
SONSUZ YEŞİLLİKLER DİYARI KARADENİZ..! 5 GÜN 4 GECE
Yeşilin ve mavinin renkleriyle buluşmak üzere...Haydi Karadeniz ’ e... 1 günlük Gürcistan ve Batum gezisi. Gürcistan Batum ‘ a geçiş için pasaport gereklidir. Uçak bilet fiyatı 10 Haziran 2008 tarihine kadar geçerlidir.
Not: Kontenjan 40 kişiliktir.Rezervasyon ve Detaylı Bilgi İçin:
Lale TÜRKYILMAZ(Kocaeli Eczacı Odası) 0262 3213068
Ebru DOKUMACI(Bursa Ecza Koop.İzmit Şube) 0 533 723 51 98
Elmas TOPÇU (Bursa Ecza Koop. Gebze Şube)0 530 313 47 15
GEZİ PROGRAMI16 Temmuz 2008 Sabah Trabzon Havalimanına varışınızın ardından rehberiniz tarafından karşılanıyor ve Trabzon şehir turumuzda freskleriyle ünlü 13.yy Ayasofya Müzesi, Atatürk'ün Trabzon'u ziyaretlerinde ağırlandığı Atatürk Köşkü, Trabzon Kalesini geziyoruz. Akçaabat'ta alınacak öğle yemeği sonrası Hıdırnebi yaylasına hareket ediyoruz, yaylada çevre yürüyüşleri yapıyoruz ve Hıdırnebi Yaylakent (S) tesislere yerleşmemizin ardından akşam yemeğimiz otelimizde.
17 Temmuz 2008 Doğu Karadeniz gezimize Sümela Manastırı'nı ziyaretle devam ediyoruz. Altındere Milli Parkı içerisinde Karadağ'ın dik yamacına (1300m.) 4.yy'da inşa edilmiş manastır gezisi sonrası vadide alınacak yöresel öğle yemeğinin ardından tarihi İpek Yolu'nu izleyerek Hamsiköy ve Zigana Geçidi'ni aşıyor ve Gümüşhane'de rengarenk sarkıt, dikit ve travertenleriyle ünlü Karaca Mağarası'nı ziyaret ediyoruz. Günün sonunda Trabzon şehir merkezinde Hotel Usta Park****'a yerleşiyoruz. Akşam yemeği otelimizde.
18 Temmuz 2008 Kahvaltı sonrası Sarp sınır kapısından Gürcistan'a giriş, Gonyo Kalesi'nin görülmesini takiben Gürcistan'ın en önemli sayfiye bölgesi olan Adjara bölgesinde Batum'da geziler (Katedral, Tiyatro binası, St. Barbara Kilisesi,) Öğle yemeği ve Kabuleti gezisi sonrası batum'a dönüyor, serbest çarşı gezisi ardından akşam yemeği ve gece Sarp sınır kapısından Türkiye'ye giriş, Hopa'da Terzioğlu Otel***'e yerleşiyoruz.
19 Temmuz 2008 Kahvaltı sonrası Ayder yaylasına hareket ediyoruz. Çamlıhemşin'de Fırtına Deresi üzerinde bulunan tarihi taş kemer köprülerin gezilmesinin ardından Ayder yaylasına varıyor ve yaylada çevre gezileri yapıyoruz. öğle yemeğimizi sonrası Rize'de Botanik Bahçesi gezimizde çay ve kivi bahçelerini görerek Rize'nin doyumsuz manzarası eşliğinde çayımızı yudumluyoruz. Uzungöl'e hareket ediyoruz. Çay bahçelerinin doyumsuz manzarası eşliğinde varacağımız zümrüt yeşili ormanların çevrelediği Uzungöl'de, göl etrafında yapacağımız yürüyüşlerin ve çevre gezilerinin ardından konaklama yapacağımız Ensar Otel (S) e yerleşiyoruz. Akşam yemeği otelimizde.
20 Temmuz 2008 Kahvaltı sonrası Soğanlı dağlarının zirvelerine çıkıyoruz. Demirkapı yaylası ve 2700m.'de buzul gölleri olan balıklı gölü geziyoruz, aygır gölü kenarında barbekü partisi piknik öğle yemeği ve çevre gezileri yaparak Uzungöl'e iniyoruz, kısa bir dinlence sonrası Trabzon'a hareket ediyor ve Trabzon şehir merkezinde serbest alışveriş ve gezinti sonrası şehrin panoramik görüntüsünün alındığı Boztepe'de uçak saatine kadar semaverde sunulan çay keyfi sonrası Trabzon havalimanına varıyor ve vedalaşıyoruz….
Ücret :
Ø Sunexpress 16 Temmuz 2008 SAW TZX 07:40 / 20 Temmuz 2008 TZX SAW 21:25
Gidiş dönüş 320.- YTL
ü 2 kişilik odada kişibaşı: 600.-YTL
ü 3 kişilik odada kişibaşı : 550.- YTL
ü Tek kişilik odada : 750.-YTL
Çocuk İndirimleri : 0-5 yaş free, 06-11 yaş % 40 indirimli
Ücrete Dahil:
ü 4 gece yarım pansiyon konaklama ( Kahvaltı ve akşam yemekleri dahil )
ü Klimalı lüks araçlarla ulaşım
ü Ara transferler ( Sümela Manastırı, Karaca Mağarası, Hıdırnebi yaylası)
ü Profesyonel, kokartlı rehberlik hizmeti
ü Müze & Ören yeri giriş ücretleri
ü Yurt dışı çıkış harcı
ü KDV Ücrete
Dahil Olmayan:
ü Öğle yemekleri
ü Kişisel harcamalar
