KOCAELİ ECZACI ODASI "ÇOCUK GÖZÜYLE ECZANE" KONULU 12. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI

Şartname:

1. Resimler “Çocuk Gözüyle Eczane” konulu olup ilimizde bulunan ilkokullardaki 1.-2. ve 3.-4. sınıf öğrencileri katılabilecektir. 1.-2. ve 3.-4. sınıf öğrencileri ayrı kategorilerde değerlendirilecektir.

2. Her ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe okullarından gelen resimler arasından seçeceği 3 resmi Kocaeli Eczacı Odası'na gönderecektir.

3. Resimler 35x50 ebadında kağıtlara, yatay olarak ve pastel boya malzemesi kullanılarak yapılacaktır.

4. Resimlerin arkasına öğrencinin adı, soyadı, okulu ve sınıfı yazılacaktır.

5. Resim yarışmasına son başvuru tarihi 26 Nisan 2024’dür.

6. Yarışma sonuçları Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sayfası “kocaeli.meb.gov.tr”  ve 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası web sayfası “kocaelieo.org.tr” adreslerinde 6 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilecektir.

7. İl genelinde yapılan değerlendirmede 1.-2. ve 3.-4. sınıf kategorilerinde dereceye giren üçer öğrenciye ve okullarına 2000’er TL’lik hediye çeki verilecektir.

8. Ödül töreni yeri ve tarihi dereceye giren öğrencilerimize ve okullarımıza daha sonra duyurulacaktır.

KOCAELİ ECZACI ODASI

01 Nisan 2024 - Okunma Sayısı : 332