KOCAELİ ECZACI ODASI GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI HK.

KOCAELİ ECZACI ODASI "ÇOCUK GÖZÜYLE PANDEMİ" KONULU 9. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI

Şartname:

1-Resimler “Çocuk Gözüyle Pandemi” konulu olup ilimizde bulunan ilkokullardaki 1-2 ve 3-4. sınıf öğrencileri katılabilecektir.1.2. ve 3.4. sınıf öğrencileri ayrı katagorilerde değerlendirilecektir.

2-Her ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü , ilçe okullarından gelen resimler arasından seçeceği 3 resmi Kocaeli Eczacı Odası'na gönderecektir.

3-Resimler 35x50 ebadında olup, yatay olarak pastel boya malzemesi kullanılarak yapılacaktır.

4-Resimlerin arkasına öğrencinin adı, soyadı, okulu ve sınıfı yazılacaktır.

5-Resim yarışmasına son başvuru tarihi 7 Mayıs 2021'dir.

6-Yarışma sonuçları Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sayfası “kocaeli.meb.gov.tr”  ve 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası web sayfası “kocaelieo.org.tr” adreslerinde 21 Mayıs 2021 tarihinde ilan edilecektir.

7-İl genelinde yapılan değerlendirmede 1.2 ve 3.4.sınıf katagorilerinde dereceye giren üçer öğrenciye 750’şer TL. hediye çeki ve okullarına pandemi destek pakedi verilecektir.

8-Ödül töreni yeri ve tarihi dereceye giren okullarımıza daha sonra duyurulacaktır.

KOCAELİ ECZACI ODASI GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI HK.

12 Nisan 2021 - Okunma Sayısı : 802