GÜNCELLEME-TOPLU TAŞIM ARAÇLARININ ÜCRETSİZ KULLANIMINA YÖNELİK ECZANE PERSONELİ KARTI HK.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşım araçlarında kullanılmak üzere daha önce Odamızca dağıttığımız “Eczane Personeli” kartları belediye tarafından artık kabul edilmemektedir.

Bu sebeple eczane personellerimizin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşım araçlarından yararlanmasına yönelik yeni plastik kartlar bastırılacaktır.

Kart almak isteyen eczane personellerimizin arkasına ad, soyad ve TC kimlik numaralarını yazdıkları birer vesikalık fotoğraf ile eczanede çalıştıklarını gösterir sigorta belgelerinin bir fotokopisini  1 Şubat 2022 Salı günü mesai bitimine kadar Oda merkezimiz veya Gebze Büromuza bırakmaları gerekmektedir.

TEB’nin EBS sistemine kayıtlı olmayan personelin sisteme kayıt edilmesi önemle rica olunur.

Başvuru sırasında kart başına bir defaya mahsus kart bedeli olarak 10 TL alınacak ve kartlar Odamıza ulaştığında da teslimat ile ilgili ayrı bir duyuru yapılacaktır.

20 Ocak 2022 - Okunma Sayısı : 2095